Secretarius footer logo

ONS NETWERK

Secretarius werkt voor een breed palet aan opdrachtgevers. We werven secretarissen voor (onder meer) zakelijke en financiële dienstverleners, de zorg, het onderwijs, woningcorporaties en brancheorganisaties. Vast en interim. Met onze betrokkenheid en onze vakkennis vinden we voor elke organisatie de juiste kandidaat.

WIE ZOEKEN WE?

Secretarius zoekt kandidaten met een passie voor het werk van secretaris. Kandidaten die geloven in goed bestuur en een goede governance. Secretarissen die er voortdurend naar streven om hun eigen professionaliteit te verbeteren. We zoeken stevige persoonlijkheden met een onafhankelijke geest, het vermogen om kritisch te observeren en dienstbaar te zijn voor hun eigen organisatie. Zulke secretarissen begeleiden we graag naar een volgende stap in hun loopbaan of een nieuwe opdracht.

INCLUSIEF WERVEN

Secretarius staat borg voor een inclusief proces van werving en selectie. In onze bemiddeling sluiten we niemand uit; niet op basis van leeftijd, gender, afkomst, geaardheid, religieuze en politieke overtuiging of fysieke gesteldheid.

DE JUISTE MATCH VOOR IEDERE ORGANISATIE

HOOR HET VAN ONZE OPDRACHTGEVERS EN SECRETARISSEN:

BRANCHES

FINANCIELE DIENSTVERLENING

Een gezonde financiële sector – met onder meer banken, verzekeraars en pensioenfondsen – is een randvoorwaarde voor het functioneren van de samenleving. De grote rol van de toezichthouders in de financiële sector is mede bepalend voor de invulling van de rol van secretaris bij financiële instellingen.

ONDERWIJS

De sector onderwijs omvat een breed palet aan instellingen: van het primair en voortgezet onderwijs tot MBO, HBO, universitair onderwijs en samenwerkingsverbanden. Zo verschillend als onderwijsinstellingen zijn, zo verschillend is ook de positie van de bestuurssecretaris. Dat geldt dus ook voor de werkzaamheden van de bestuurssecretaris in het onderwijs.

ZORG

De zorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen op het gebied van personeel, meer persoonsgerichte zorg en verduurzaming. In die complexe omgeving is een goede, professionele secretaris een uitkomst: als bewaker van governance en compliance, maar ook als procesbegeleider, klankbord en sparringpartner.

WONINGCORPORATIES

Woningcorporaties vervullen een onmisbare rol in de samenleving. Ze bieden goede woningen tegen een betaalbare prijs. Goede governance en compliance voor bestuurders, beleidsbepalers en toezichthouders zijn hier constant punten van aandacht. In het werk van de secretaris spelen deze een belangrijke rol.

WETENSCHAP & CULTUUR

OVERHEID & NON-PROFIT

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

TRANSPORT & LOGISTIEK

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?