DE BESTUURSSECRETARIS IN DE FINANCIELE SECTOR

Een gezonde financiële sector – met onder meer banken, verzekeraars en pensioenfondsen – is een randvoorwaarde voor het functioneren van de samenleving. Om de belangen van consumenten, aandeelhouders, crediteuren en polishouders goed te beschermen, is adequate governance voor financiële instellingen van het grootste belang. De financiële sector heeft daarom twee belangrijke toezichthouders: De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. De grote rol van de toezichthouders in de financiële sector is mede bepalend voor de invulling van de rol van secretaris bij financiële instellingen.

WAT DOET DE BESTUURSSECRETARIS IN DE FINANCIELE SECTOR

De bestuurssecretaris in de financiële sector ondersteunt de raad van bestuur en de raad van commissarissen. De secretaris draagt zorg voor de governance binnen de instelling: het proces van goede, zorgvuldige en herleidbare besluitvorming.

IK ZOEK EEN SECRETARIS IN DE FINANCIELE SECTOR

Secretarius is gespecialiseerd in de werving en selectie van bestuurssecretarissen in de financiële sector. Wij kennen de financiële wereld en hebben in ons netwerk kandidaten die nu al werken bij financiële instellingen. Wij kunnen u dus altijd helpen aan de juiste secretaris voor uw organisatie. Als u een secretaris zoekt voor bijzondere projecten of in een andere rol dan hierboven genoemd, denken we graag met u mee over de invulling. Interesse? Bel 085 489 48 95 of vul het contactformulier in.

Vacatures en open sollicitaties
Weten welke vacatures er op dit moment zijn? Bekijk onze vacante vacatures voor secretaris in de financiële sector.

Nog geen lid van het netwerk van Secretarius? Stuur ons een open sollicitatie.

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95