Secretarius footer logo

VASTE POSITIES

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als secretaris en wil je een functie in vast dienstverband? Als gespecialiseerd bureau heeft Secretarius altijd interessante vacatures. We begeleiden onze kandidaten intensief bij het proces van werving en selectie. Want om te komen tot de beste match, zijn kennis van het vak en persoonlijke aandacht cruciaal.

DE JUISTE MATCH

Bij Secretarius kennen we het vak van secretaris als geen ander. Dat stelt ons in staat om de juiste match te maken. We verdiepen ons in de opdrachtgever, maar ook in jou als kandidaat. Wie ben je? Wat verwacht je van een nieuwe baan? Waarom zou deze functie voor jou een goede volgende stap zijn? Ook in de rest van het traject kun je rekenen op onze directe begeleiding.

DE WERVING EN SELECTIEPROCEDURE

Je hebt een functie gezien die je aanspreekt. Je stuurt ons jouw CV en een motivatie.
Zit je al in ons netwerk, kennen we jouw carrièrewensen en zien we een functie die daarbij past? Dan kan het ook zijn dat we jou benaderen.

Als we je een interessante kandidaat vinden voor onze opdrachtgever, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. We hebben het over jou, je cv en je wensen en verwachtingen van een nieuwe baan. Natuurlijk gaan we ook in op de inhoud van de functie. Zo verkennen we samen of er sprake kan zijn van een match.

We stellen jou en mogelijk enkele andere kandidaten voor aan onze opdrachtgever. Dat doen we met een profiel. We vragen je om hiervoor een bondige motivatie te schrijven.

Je gaat in gesprek met onze opdrachtgever, jouw mogelijke nieuwe werkgever. Een van onze consultants is bij dit gesprek aanwezig. Van tevoren krijg je van ons een briefing.

Als je de laatste overgebleven kandidaat bent, volgt – als opdrachtgever dit wil – een assessment.

Je voert het gesprek over de arbeidsvoorwaarden met uw toekomstige werkgever. Als jij dat wilt, begeleiden wij het proces om te komen tot een arbeidsovereenkomst.

Het eerste jaar nadat je in dienst bent getreden, houden we geregeld contact met jou en je werkgever. Je kunt ook deelnemen aan de intervisie- en netwerkbijeenkomsten die we organiseren voor onze kandidaten.

DE WERVING EN SELECTIEPROCEDURE

Tijdens de intake spreken we graag met zowel de bestuurders als de toezichthouders, de zittende bestuurssecretaris en een HR verantwoordelijke. De intake met deze personen hoeft niet gelijktijdig plaats te vinden, maar kan worden afgestemd op de agenda van betrokkenen. De gesprekken doen wij zo mogelijk ten kantore van de opdrachtgever en indien gewenst online.

Via deze intakegesprekken worden gegevens en informatie verzameld om tot een helder en treffend functieprofiel te komen, waarin taken en verantwoordelijkheden in kaart worden gebracht, alsook de – voor de functie benodigde – competenties, vaardigheden en belangrijke persoonlijke eigenschappen. Dit functieprofiel dient als basis voor een aantrekkelijk geschreven vacaturetekst.

Naast het raadplegen van ons uitgebreide en diverse netwerk van secretarissen plaatsen wij de vacature kosteloos op onze eigen website en brengen we de vacature via social media en jobsites onder de aandacht. Geselecteerde kandidaten worden benaderd en indien een kandidaat geïnteresseerd is, wordt een uitgebreid interview afgenomen.

Naast het raadplegen van ons uitgebreide en diverse netwerk van secretarissen plaatsen wij de vacature kosteloos op onze eigen website en brengen we de vacature via social media en jobsites onder de aandacht. Geselecteerde kandidaten worden benaderd en indien een kandidaat geïnteresseerd is, wordt een uitgebreid interview afgenomen.

De invulling en planning van de gespreksrondes stemmen wij af met u en met de kandidaten. Een consultant van Secretarius is, indien gewenst, aanwezig bij deze gesprekken en begeleidt u gedurende het proces.

Het is mogelijk om kandidaten een gericht beoordelings- en/of ontwikkelassessment programma te laten doorlopen, zodat u een beter beeld krijgt van de competenties, vaardigheden en persoonlijkheid van de kandidaat. Wij kunnen dit voor u organiseren in samenwerking met een gespecialiseerde partij.

Als er een match is tussen uw organisatie en de juiste secretaris begeleiden wij graag het proces – waar nodig – bij de totstandkoming van een arbeidsovereenkomst.

Gedurende het eerste jaar na de start van de kandidaat houdt Secretarius contact, zowel met u als opdrachtgever als met de kandidaat, om de samenwerking nauwlettend te volgen.

'WE KENNEN DE MARKT DOOR
EN DOOR, MAAR EEN GOEDE MATCH
MAKEN BETEKENT VOOR ONS
VOORAL: HEEL GOED LUISTEREN.'

FLORIS WAGENAAR
Consultant

PUBLIEK DOMEIN OF COMMERCIËLE SECTOR

Onze opdrachtgevers vind je overal: in de (semi-)publieke sector en in het bedrijfsleven. Secretarius werft onder meer secretarissen voor woningcorporaties, het onderwijs en de zorg, maar ook voor de financiële sector. Ook verenigingen en brancheorganisaties rekenen we tot onze klanten.

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95

ONAFHANKELIJK, KRITISCH, DIENSTBAAR

Secretarius heeft altijd interessante vacatures als secretaris; in de publieke sector en in het bedrijfsleven.

We vragen van onze kandidaten enkele jaren ervaring in het vak, maar vooral ook een grote passie voor het werk als secretaris. Als secretaris ben je onafhankelijk van geest en kun je kritisch observeren. Je streeft voortdurend naar verbetering van je professionaliteit en zet je dienstbaar en zorgzaam in voor je eigen organisatie.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Stuur ons dan een open sollicitatie. We komen graag met je in gesprek.