DE BESTUURSSECRETARIS BIJ WONINGCORPORATIES

Woningcorporaties vervullen een onmisbare rol in de samenleving. Ze zijn aanbieders van een elementaire levensbehoefte: goede woningen tegen een betaalbare prijs. Corporaties moeten hun kerntaak uitvoeren in een omgeving die steeds hogere eisen stelt. Nieuwe wet- en regelgeving en toezicht van de Autoriteit Woningcorporaties maakt deze sector complex en interessant. Goede governance en compliance voor bestuurders, beleidsbepalers en toezichthouders zijn dan ook constant punten van aandacht. In het werk van de secretaris spelen deze een belangrijke rol.

WAT DOET DE BESTUURSSECRETARIS BIJ EEN WONINGCORPORATIE

De secretaris ondersteunt de raad van bestuur en de raad van commissarissen. Elke corporatie vult die ondersteuning anders in. De bestuurssecretaris ziet in elk geval toe op het naleven van de regels en processen in de Woningwet en de Governancecode. Vaak is de bestuurssecretaris ook de vraagbaak en sparringpartner van management en toezichthouders op het terrein van strategie, beleid en lopende zaken.

IK ZOEK EEN BESTUURSSECRETARIS VOOR EEN WONINGCORPORATIE

Secretarius is gespecialiseerd in de werving en selectie van secretarissen in de wereld van de volkshuisvesting. Wij kennen de sector en veel van onze kandidaten zijn werkzaam bij corporaties. Wij kunnen u dus altijd helpen aan de juiste secretaris voor uw organisatie. Als u een secretaris zoekt voor bijzondere projecten of in een andere rol dan hierboven genoemd, denken we graag met u mee over de invulling. Interesse? Bel 085 489 48 95 of vul het contactformulier in.

Vacatures en open sollicitaties
Weten welke vacatures er op dit moment zijn? Bekijk onze vacante vacatures voor secretaris bij een woningcorporatie.

Nog geen lid van het netwerk van Secretarius? Stuur ons dan een open sollicitatie.

 

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95