DE KRACHT VAN KENNIS

Secretarius is dé specialist op het gebied van de werving en selectie van secretarissen. Voor elke organisatie vinden wij snel de juiste secretaris

Kennis is onze kracht. We kennen de markt en het vak van secretaris door en door. En we kennen de kwaliteiten van onze kandidaten, zodat we voor alle opdrachtgevers een goede match kunnen maken. En we ontwikkelen onze kennis over het vak – kennis die we graag en vermenigvuldigen.

Alleen zo kunnen we voor opdrachtgevers en kandidaten echt lange termijn waarde creëren. En alleen zo kunnen we de best gekwalificeerde en meest competente secretarissen aanbieden.

'KENNIS HEEFT TWEE
VOORDELEN:
MEN OORDEELT MINDER
EN MEN OORDEELT BETER.'

François-Augustin Paradis
de Moncrif

Specialist in het vak

Als specialist in werving en selectie van secretarissen zijn we gesprekspartner en adviseur voor onze opdrachtgevers én voor onze kandidaten.

  • Met onze jarenlange ervaring en kennis van het vak kunnen we met u meedenken over de beste manier om de rol van secretaris in te vullen in uw organisatie.
  • Met ons uitgebreide netwerk van secretarissen (vast en interim) in uiteenlopende sectoren vinden we snel de juiste kandidaat voor u.
  • We zijn betrokken bij onze opdrachtgevers én onze kandidaten. We vinden persoonlijke aandacht essentieel om de goede match te maken.

Kennis maken?

ONS TEAM

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam staan wij voor u klaar. Ons team bestaat uit professionals met ieder hun eigen specialisatie, waardoor wij in staat zijn om uiteenlopende vraagstukken voor u op te pakken en diverse branches te bedienen.

DE JUISTE MATCH VOOR IEDERE ORGANISATIE

HOOR HET VAN ONZE OPDRACHTGEVERS EN SECRETARISSEN:

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95