over secretarius

Secretarius is specialist op het gebied van de werving en selectie van secretarissen. Voor opdrachtgevers en kandidaten fungeren wij als adviseur en gesprekspartner.

Secretarius is er voor iedere organisatie die op zoek is naar de juiste secretaris. Als gespecialiseerde niche speler hebben wij jarenlange ervaring in de werving en selectie van secretarissen. Ons netwerk bestaat uit een breed scala aan secretarissen met generieke vaardigheden en uiteenlopende specialisaties.

Wij realiseren ons dat geen positie hetzelfde is en onderkennen eveneens het belang van branchegerelateerde kennis en ervaring. Wij kennen de markt door en door en dankzij ons grote netwerk, zijn wij in staat snel en adequaat de juiste secretaris voor uw organisatie te vinden.

Een goede secretaris wordt gezien als deugdelijk, standvastig en wijs. Secretarius hecht aan deze drie kernwaarden en koos daarom voor het logo van de olifant. Ook die staat, evenals de secretaris, symbool voor positieve waarden als trouw, kracht, geduld, waardigheid en stabiliteit.

Miranda Mondfrans

Iedere organisatie heeft een gekwalificeerde en ervaren secretaris nodig. Een volwaardig gesprekspartner die zich verantwoordelijk voelt voor een goede governance en compliance. Iemand die zorgt voor een stabiele en effectieve ondersteuning van bestuurders en toezichthouders zodat zij zich op andere zaken kunnen richten. Secretarius werft en selecteert de best passende secretaris voor uw organisatie en draagt zo bij aan het verhogen van de kwaliteit van het bestuur en het toezicht in uw organisatie.

De secretarisrol omvat tegenwoordig veel meer dan alleen ondersteuning op organisatorisch vlak. De secretaris wordt meer en meer een businesspartner van het bestuur en toezicht en de functie wordt steeds inhoudelijker, pro-actiever en strategischer, waardoor nog meer waarde wordt toegevoegd voor een organisatie. Iedere branche en organisatie kent specifieke eigen wensen en behoeftes ten aanzien van de competenties en vaardigheden van een secretaris. Het is onze taak om daarin de beste begeleiding te bieden.

Secretarius is dan ook meer dan een werving en selectiebureau voor de beste secretaris. Wij zijn er om organisaties te begeleiden en te adviseren over de inrichting van de secretarisrol en de wijze waarop de secretaris samen met bestuurder(s) en toezichthouder(s) het beste kan functioneren. We komen graag bij u langs om uw wensen en verwachtingen te inventariseren. In samenspraak komen we vervolgens tot een aanbeveling voor een optimale en passende oplossing. Meer weten? Neem nu contact op of lees hieronder meer over ons team.

ons team

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam staan wij voor u klaar. Ons team bestaat uit professionals met ieder hun eigen specialisatie, waardoor wij in staat zijn om uiteenlopende vraagstukken voor u op te pakken en diverse branches te bedienen.

"De bestuurder, de organisatie en de secretaris écht leren kennen. Alleen zo kom je tot die unieke match."
Antje Visser

Antje Visser

Consultant
“HET VERSCHIL MAKEN VOOR OPDRACHTGEVERS EN KANDIDATEN DOOR WEDERZIJDSE WENSEN EN VERWACHTINGEN GOED OP ELKAAR AF TE STEMMEN.”
“ALS EERSTE NICHE SPELER IN DEZE MARKT DE SECRETARIS OP DE JUISTE WIJZE POSITIONEREN OMDAT IEDERE ORGANISATIE IS GEBAAT BIJ DIE DEUGDELIJKE, STANDVASTIGE EN WIJZE SECRETARIS.”
Miranda van Mondfrans

Miranda van Mondfrans

Consultant
“DE PERSOON CENTRAAL. OP ZOEK NAAR DE JUISTE MATCH TUSSEN KANDIDAAT EN ORGANISATIE.”
Floris Wagenaar - 2

Floris Wagenaar

Consultant
“IN EEN GOEDE SAMENWERKING MET JE BESTUURDER KUN JE ALS SECRETARIS VEEL VOOR DE ORGANISATIE BEREIKEN.”
Caroline_Pleyte

Caroline Pleyte

Consultant
“PLEZIER IN MIJN WERK, MAAKT PERFECTIE IN MIJN WERK.”
Mirjam de Vries

Mirjam de Vries

Administratief Medewerker
“WIE ONVERVANGBAAR WIL ZIJN, MOET ZICH BLIJVEN ONDERSCHEIDEN.”
Kim Kuiper

Kim Kuiper

Finance & Operations Manager
“DE ZELFSTANDIGHEID EN DIVERSITEIT IN DEZE ROL MAKEN DAT GEEN DAG HETZELFDE IS”
Sanne Richters

Sanne Richters

Allround Assistant
“SUCCES IS KRIJGEN WAT JE WILT; GELUK IS WILLEN WAT JE KRIJGT”
Susanne Dijkens vk

Susanne Dijkens

Allround Assistant
“JE MOET LOSTLATEN WIE JE WAS, OM TE WORDEN WIE JE GAAT ZIJN.”
Houkje Maltha 2022

Houkje Maltha

Marketing & Communicatie