DE BESTUURSSECRETARIS IN HET ONDERWIJS

De sector onderwijs omvat een breed palet aan instellingen: van het primair en voortgezet onderwijs tot MBO, HBO, universitair onderwijs en samenwerkingsverbanden. Zo verschillend als onderwijsinstellingen zijn, zo verschillend is ook de positie van de bestuurssecretaris. Dat geldt dus ook voor de werkzaamheden van de bestuurssecretaris in het onderwijs, net als de vereiste expertise en persoonlijke vaardigheden. Bij instellingen voor HBO en universiteiten werken vaak meerdere bestuurssecretarissen.

WAT DOET DE BESTUURSSECRETARIS IN HET ONDERWIJS

De bestuurssecretaris in het onderwijs ondersteunt het college van bestuur en vaak ook de raad van toezicht. De secretaris draagt zorg voor de governance binnen de instelling: het proces van goede, zorgvuldige en herleidbare besluitvorming. De bestuurssecretaris onderhoudt daarnaast nauwe contacten met de medezeggenschapsraad en – bij HBO en universiteiten – de studentenraad.

IK ZOEK EEN BESTUURSSECRETARIS IN HET ONDERWIJS

Secretarius is gespecialiseerd in de werving en selectie van bestuurssecretarissen in het onderwijs. Wij kennen de onderwijswereld en veel van onze kandidaten zijn werkzaam in het onderwijs. Wij kunnen u dus altijd helpen aan de juiste secretaris voor uw organisatie. Als u een secretaris zoekt voor bijzondere projecten of in een andere rol dan hierboven genoemd, denken we graag met u mee over de invulling. Interesse? Bel 085 489 48 95 of vul het contactformulier in.

Vacatures en open sollicitaties
Weten welke vacatures er op dit moment zijn? Bekijk onze vacante vacatures voor secretaris in het onderwijs.

Nog geen lid van het netwerk van Secretarius? Stuur ons dan een open sollicitatie.

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95