Secretarius footer logo

DE SECRETARIS IN DE ZORG

De zorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De samenleving vergrijst en dus groeit de vraag naar zorg. De sector kampt met een tekort aan personeel, terwijl de samenleving vraagt om aandacht voor thema’s als meer persoonsgerichte zorg en verduurzaming. De snelheid en omvang van de ontwikkelingen in de zorg vragen van bestuurders en toezichthouders een proactieve manier van werken. Belangrijk daarbij is de samenwerking met andere organisaties, medewerkers, vrijwilligers, cliënten en naasten. In die complexe omgeving biedt een goede, professionele secretaris uitkomst: als bewaker van governance en compliance, maar ook als procesbegeleider, klankbord en sparringpartner.

WAT DOET DE BESTUURSSECRETARIS IN DE ZORG

Het dagelijks bestuur van het ziekenhuis of zorginstellingen ligt in handen van een raad van bestuur of directie. Daarnaast is er een raad van toezicht. De bestuurssecretaris ondersteunt de raad van bestuur en de toezichthouders en is de rechterhand van de beleidsbepalers. Medezeggenschap in de zorg krijgt vorm in de medezeggenschapsraad en de cliëntenraad. De bestuurssecretaris opereert in deze complexe omgeving als spin in het web en draagt zorg voor een constructieve samenwerking tussen alle partijen.

IK ZOEK EEN SECRETARIS IN DE ZORG

Secretarius is gespecialiseerd in de werving en selectie van secretarissen in de zorg. Wij kennen de zorgsector en veel van onze kandidaten zijn werkzaam in de zorg. Wij kunnen u dus altijd helpen aan de juiste secretaris voor uw ziekenhuis of instelling. Als u een secretaris zoekt voor bijzondere projecten of in een andere rol dan hierboven genoemd, denken we graag met u mee over de invulling. Interesse? Bel 085 489 48 95 of vul het contactformulier in.

Vacatures en open sollicitaties
Weten welke vacatures er op dit moment zijn? Bekijk onze vacante vacatures voor secretaris in de zorg.

Nog geen lid van het netwerk van Secretarius? Stuur ons dan een open sollicitatie.

 

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95