Branches

Onze opdrachtgevers zijn zowel organisaties binnen de profitsector als organisaties binnen het publieke domein en non-profit. Zo werven we voor commerciële bedrijven, zoals zakelijke of financiële dienstverleners, ICT bedrijven en beursgenoteerde organisaties. Organisaties die behoefte hebben aan een verdere professionalisering van bestuur en toezicht. Ook werkt Secretarius voor diverse non-profit organisaties variërend van organisaties binnen het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties tot de overheid. Daarnaast zijn wij verenigingen, stichtingen en brancheorganisaties die een maatschappelijke rol spelen geregeld van dienst.

Ook weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op met ons team via 085 489 48 95 of gebruik ons contactformulier.

Secretarius voor werving & selectie

Iedere organisatie heeft een gekwalificeerde en ervaren secretaris nodig. Een volwaardig gesprekspartner die zich verantwoordelijk voelt voor een goede governance en compliance. Iemand die zorgt voor een stabiele en effectieve ondersteuning van bestuurders en toezichthouders zodat zij zich op andere zaken kunnen richten. Secretarius werft en selecteert de best passende secretaris voor uw organisatie en draagt zo bij aan het verhogen van de kwaliteit van het bestuur en het toezicht in uw organisatie. Ontdek meer over Secretarius.