een interim Secretaris

Tijdelijk een secretaris nodig? Secretarius beschikt over een pool van freelance en interim secretarissen en bemiddelt deze professionals die op tijdelijke basis een periode in uw organisatie kunnen overbruggen. We stellen u graag voor aan bestuurs- of directiesecretarissen die het vak kennen en vanaf de start waarde toevoegen voor uw organisatie.

Wij vinden de juiste match

Onze kracht bestaat uit een uitgebreid en divers netwerk van interim secretarissen en we hebben ruime ervaring in het vinden en plaatsen van de juiste functionaris. Samen met u zoeken wij naar de juiste match voor deze tijdelijke functie. Wij vinden voor u de kandidaat die aansluit bij uw wensen en specificaties. Overweegt u een vaste plaatsing van een secretaris, dan helpen wij u daar natuurlijk ook mee.

Tijdelijke secretaris nodig

De procedure

Snel een tijdelijke secretaris nodig? Dankzij ons netwerk vinden we op korte termijn een secretaris die past bij uw organisatiecultuur en die voldoet aan het gewenste profiel. De procedure voor de werving van een interim secretaris kent de volgende stappen: 

1. Intake

Tijdens de intake spreken we graag met zowel de bestuurders als de toezichthouders, de zittende bestuurssecretaris en een HR verantwoordelijke. De intake met deze personen hoeft niet gelijktijdig plaats te vinden, maar kan worden afgestemd op de agenda van betrokkenen. De gesprekken doen wij zo mogelijk ten kantore van de opdrachtgever en indien gewenst online.

2. Functieprofiel

Via deze intakegesprekken worden gegevens en informatie verzameld om tot een helder en treffend functieprofiel te komen.

3. Search

Search: Wij zoeken gericht binnen ons eigen netwerk en waar nodig daarbuiten naar geschikte kandidaten. Wij spreken deze kandidaten persoonlijk over de bij u bestaande vacature.

4. Kandidaatstelling

Binnen enkele dagen presenteren we u een shortlist met geschikte kandidaten waarvan wij de referenties hebben ingewonnen.

5. Gesprekken

De invulling en planning van de gesprekken stemmen we af met u en met de kandidaten. Een consultant van Secretarius is, indien gewenst, aanwezig tijdens de gesprekken en begeleidt u gedurende dit proces bij het maken van de juiste afwegingen.

6. Contract

Wanneer er een match is tussen uw organisatie en de juiste interim professional stellen wij de benodigde contracten op om de gemaakte afspraken vast te leggen.

Secretarius voor opdrachtgevers

Met onze ervaring kunnen wij snel en op korte termijn de juiste secretaris vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en plaatsen van interim secretarissen in uiteenlopende branches. Het uurtarief dat wij berekenen bij interim opdrachten varieert afhankelijk van de duur en zwaarte van de opdracht maar ook van de ervaring en kennis van de kandidaat. Wij stemmen vooraf de bandbreedte van het uurtarief met u als opdrachtgever af. In dit uurtarief is tevens de vergoeding voor onze dienstverlening opgenomen. Benieuwd wat Secretarius voor u kan doen? Neem direct contact op via 085 489 48 95  of gebruik ons contactformulier. Ons team van professionals doet u graag een voorstel voor de werving en plaatsing van uw interim secretaris.

Secretarius VOOR INTERIM PROFESSIONALS

Secretarius is de juiste partner voor interim professionals die binnen dit specifieke vakgebied op tijdelijke basis ingezet willen worden. Ons netwerk biedt volop mogelijkheden voor interessante tijdelijke opdrachten bij uiteenlopende organisaties. Bij iedere vacature raadplegen we altijd eerst onze database met professionals die wij persoonlijk kennen. Wilt u opgenomen worden in onze database en als eerste benaderd worden bij een opdracht? Stuur ons een open sollicitatie. Wij beoordelen uw aanmelding en nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek indien we voldoende aanknopingspunten zien.