Voor vaste professionals

Bent u reeds werkzaam als secretaris of overweegt u een carrière in deze richting? Dan biedt ons netwerk u wellicht aantrekkelijke carrièrekansen.

Als secretaris heeft u een onafhankelijke geest en kritische observatie. U streeft voortdurend naar verbetering van uw professionaliteit. Tevens bent u dienstbaar aan en zorgzaam over de eigen organisatie.

Wij bemiddelen professionals die zich richten op de ondersteuning van het bestuur of het toezicht in de vorm van de Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen of de niet-uitvoerende bestuurders in een zogenaamde one-tier board.

Of het nu gaat om de functie van bestuurssecretaris, secretaris van de vennootschap, company secretary, corporate secretary, adjunct- of deputy secretaris, Secretarius bemiddelt voor uitdagende functies bij opdrachtgevers binnen de overheid, non-profit en bedrijfsleven.

Reageer op een vacature of stuur ons vrijblijvend uw cv. Wij kijken of er voldoende aanknopingspunten zijn. In dat geval gaan we graag met u in gesprek.