Voor opdrachtgevers

Voor iedere organisatie de juiste secretaris. Dat is onze missie. Als gespecialiseerde niche speler werven en selecteren we bestuurs-/directiesecretarissen, secretarissen van de vennootschap, company secretaries en corporate secretaries. Tevens bemiddelen we de adjunct- of deputy secretaris. Secretarius is actief binnen alle branches en voor elk type organisatie.

Wij werven en selecteren de best passende secretaris voor uw organisatie. Ook bemiddelen wij professionals die op tijdelijke basis een periode kunnen overbruggen. Bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte of verlof. Maar ook wanneer u behoefte heeft aan iemand die on the job inzicht geeft vanuit een bestaande structuur naar een gewenste situatie.

Secretarius geeft advies over het inrichten van de secretarisrol. Er is geen enkele positie inhoudelijk hetzelfde. Het is maatwerk. Niet alleen vaktechnisch, maar met name ook als het gaat om persoonlijke kenmerken en vaardigheden. We komen graag langs om uw gedachten en verwachtingen te inventariseren. In samenspraak komen we vervolgens tot een optimaal functieprofiel en een aanbeveling voor een passende oplossing.

Wij hebben gespecialiseerde ervaring in huis waardoor wij voor u een professionele gesprekspartner zijn die begrijpt wat nodig is. Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk kan waardevol voor u zijn.