Opleiding

Om op topniveau te kunnen blijven functioneren is het cruciaal uw kennis en vaardigheden op niveau te houden. Secretarius is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en weet ook hoe het secretarisvak aan verandering onderhevig is. Wij kunnen u daarom, indien gevraagd, goed adviseren over interessante leertrajecten waarmee u uw vaardigheden en persoonlijke groei naar het volgende niveau kan brengen.

Cursus en training secretaris

Nog beter uw functie uitoefenen als secretaris van de raad van bestuur of ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad? Wij geven u graag advies over interessante opleidingstrajecten op basis van uw niveau en ambitie. Dit doen wij, indien gevraagd, kosteloos voor secretarissen uit ons netwerk. Nog geen relatie van Secretarius? Stuur ons snel een open sollicitatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Secretarissen uit het netwerk van Secretarius worden regelmatig uitgenodigd om deel uit te maken van een klankbordgroep. Ook wordt hen de mogelijkheid geboden in kleinere groepen deel te nemen aan online intervisiebijeenkomsten. Vanuit onze intervisie-sessies heeft u de mogelijkheid uw ervaringen te delen met gelijkgestemden uit het vak. U ontvangt onder begeleiding van onze specialisten feedback en de mogelijkheid tot overleg. Dit biedt u als professional inzicht in het eigen gedrag en functioneren, waarmee u uw verdere ontwikkeling vorm kunt geven. 

Meer weten over de mogelijkheden en opleidingstrajecten die wij vanuit Secretarius aanbevelen? Neem contact op via ons contactformulier.