OPLEIDING

Om als secretaris op topniveau te kunnen functioneren, is het cruciaal om kennis en vaardigheden bij te houden. Bij Secretarius vinden we het belangrijk dat secretarissen in ons netwerk de kans krijgen zich continu te blijven ontwikkelen. Daarom investeren we in onze kandidaten. Desgevraagd adviseren we ook over interessante opleidingen en trainingen.

WAT SECRETARIUS BIEDT

Secretarissen die we hebben geplaatst bij een opdrachtgever nodigen we geregeld uit om deel te nemen aan online intervisiebijeenkomsten. Daar kun je ervaringen delen met collega-secretarissen en onze consultants. De inzichten die dat oplevert, kun je gebruiken in jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ook organiseren we themabijeenkomsten voor ons netwerk, waar we met deskundigen onderwerpen uitdiepen die belangrijk zijn voor het vak.

Verschillende marktpartijen bieden opleidingen aan voor secretarissen. We adviseren je graag over opleidingen die voor jou passend en interessant zijn.

OPEN SOLLICITATIES VASTE PROFESSIONALS

OPEN SOLLICITATIE INTERIM PROFESSIONALS

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Als je nadenkt over de beste vervolgstap in je loopbaan en daarbij ook een secretarisfunctie overweegt, gaan we graag met je in gesprek om dat te verkennen. Ter ondersteuning hiervan kunnen we in overleg een evidence based persoonlijkheidstest doen.

Ook tijdens een opdracht of functie die je vervult via Secretarius kun je altijd een beroep doen op onze consultants. Zij staan je graag bij met advies of brengen je in contact met andere secretarissen in het netwerk.

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD WAT SECRETARIUS VOOR U KAN DOEN?

OF NEEM
CONTACT OP VIA

[email protected] 085 489 48 95