aanbevelingen

Als specialist op het gebied van werving en selectie van secretarissen heeft Secretarius tijdens haar bestaan al veel succesvolle matches gemaakt. Bekijk hier enige ervaringen die wij van enkele opdrachtgevers en kandidaten ontvingen.

Bekijk hier de opdrachtgevers waarvoor we gewerkt hebben.

Karin van der Laan
Lemonaid HR Consultant
februari 2022

Ik heb heel erg prettig samengewerkt met Secretarius. Ze zijn professioneel, hebben veel kennis van de markt, beschikken over een groot netwerk en denken mee over alle aspecten van het werving & selectie proces (zoals de wervingsteksten en arbeidsvoorwaarden). Ook vond ik het prettig om samen te kijken wat een kandidaat kan toevoegen aan het bestaande team.

Maaike van der Windt
Chief Operating Officer | Oosterhoff Group
februari 2022

Wij hebben Secretarius ingeschakeld om voor ons een geschikte bestuurssecretaris te vinden. Het contact met Secretarius verliep van het eerste intakegesprek tot aan de selectie van de uiteindelijke kandidaat vlekkeloos. Miranda en haar team zijn betrokken en bieden een helder proces waarin vooraf de verwachtingen over het proces maar veel belangrijker over de kandidaat worden afgestemd. Secretarius doet de eerste selectie en komt tot een short list. Ze zorgden ervoor dat we zelfs in deze krappe arbeidsmarkt uit een aantal geschikte kandidaten konden kiezen. Dit mede door het netwerk van Secretarius maar ook door de verbetersuggesties van het arbeidsvoorwaardenpakket. Onze uiteindelijke keuze is gevallen op de secretaris die inmiddels 3 maanden geleden is gestart en die naar volle tevredenheid haar werkzaamheden uitvoert. Ik zou Secretarius zeker aanbevelen om een geschikte (bestuurs)secretaris te vinden.

Monique Schram
Bestuurssecretaris a.i.
juni 2021

Als ervaren directie/bestuurssecretaris is het samenwerken met Secretarius een top ervaring. De consultants van Secretarius zijn zeer deskundig waar het de inhoud van het vak van secretaris betreft. Het grote netwerk dat zij zorgvuldig hebben opgebouwd in de loop der jaren biedt hun alle mogelijkheden om een perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten. Het scherpe oog en oor voor wat een kandidaat en opdrachtgever te bieden heeft aan kennis, ervaring, persoonlijkheid en drijfveren stelt Secretarius in staat een succesvolle match te maken. Secretarius valt voor mij op doordat zij met vertrouwen en lef een bijzondere match voorstellen, waarbij soms een ervaren professional uit een geheel andere sector wordt gepresenteerd. Dit leidt tot groot succes voor de opdrachtgevers.

Maurice Lenferink
Hoofd Concerntaken | Chief information Officer (CIO) | Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond
juni 2021

De Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond vervult een belangrijke rol in crisissituaties. De Coronacrisis is niet alleen een maatschappij ontwrichtende pandemie maar zorgt ook voor veel politiek-bestuurlijke drukte, zowel lokaal als ook regionaal en in het land. Secretarius wist op ons verzoek binnen enkele dagen twee stevige bestuurssecretarissen/ strategisch adviseurs uit hun netwerk beschikbaar te stellen die echt het verschil maken. Secretarius heeft daarmee laten zien dat ze snel kunnen leveren, op het juiste niveau en passend bij onze vraag. Goed gedaan Secretarius.

Petra Krajenbrink
Voorzitter College van Bestuur
maart 2021

Secretarius heeft snel en deskundig gereageerd op een vraag van IJsselgraaf Scholengroep om mee te denken over de invulling van de vacature interim-bestuurssecretaris. Na een prettig ori├źnterend gesprek hebben we uit het door Secretarius geselecteerde aanbod een kandidaat kunnen benoemen die volledig voldoet aan het gewenste profiel.

Bestuurssecretaris Steffie
Steffie von Asmuth
Bestuurssecretaris a.i.
februari 2021

Secretarius staat voor een deskundig en betrokken team. Geïnteresseerd in mij en mijn ontwikkeling. Met interessante opdrachten, een sterk netwerk en hands-on ervaring binnen het veld. Prettig persoonlijk en altijd beschikbaar voor raad en daad. Kortom, een fijne partij die me weet te boeien en binden aan dit geweldige vak.