aanbevelingen

Als specialist op het gebied van werving en selectie van secretarissen heeft Secretarius tijdens haar bestaan al veel succesvolle matches gemaakt. Bekijk hier enige ervaringen die wij van enkele opdrachtgevers en kandidaten ontvingen.

Bekijk hier de opdrachtgevers waarvoor we gewerkt hebben.

Monique Schram
Bestuurssecretaris a.i.
juni 2021

Als ervaren directie/bestuurssecretaris is het samenwerken met Secretarius een top ervaring. De consultants van Secretarius zijn zeer deskundig waar het de inhoud van het vak van secretaris betreft. Het grote netwerk dat zij zorgvuldig hebben opgebouwd in de loop der jaren biedt hun alle mogelijkheden om een perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten. Het scherpe oog en oor voor wat een kandidaat en opdrachtgever te bieden heeft aan kennis, ervaring, persoonlijkheid en drijfveren stelt Secretarius in staat een succesvolle match te maken. Secretarius valt voor mij op doordat zij met vertrouwen en lef een bijzondere match voorstellen, waarbij soms een ervaren professional uit een geheel andere sector wordt gepresenteerd. Dit leidt tot groot succes voor de opdrachtgevers.

Maurice Lenferink
Hoofd Concerntaken | Chief information Officer (CIO) | Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond
juni 2021

De Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond vervult een belangrijke rol in crisissituaties. De Coronacrisis is niet alleen een maatschappij ontwrichtende pandemie maar zorgt ook voor veel politiek-bestuurlijke drukte, zowel lokaal als ook regionaal en in het land. Secretarius wist op ons verzoek binnen enkele dagen twee stevige bestuurssecretarissen/ strategisch adviseurs uit hun netwerk beschikbaar te stellen die echt het verschil maken. Secretarius heeft daarmee laten zien dat ze snel kunnen leveren, op het juiste niveau en passend bij onze vraag. Goed gedaan Secretarius.

Petra Krajenbrink
Voorzitter College van Bestuur
maart 2021

Secretarius heeft snel en deskundig gereageerd op een vraag van IJsselgraaf Scholengroep om mee te denken over de invulling van de vacature interim-bestuurssecretaris. Na een prettig oriënterend gesprek hebben we uit het door Secretarius geselecteerde aanbod een kandidaat kunnen benoemen die volledig voldoet aan het gewenste profiel.

Bestuurssecretaris Steffie
Steffie von Asmuth
Bestuurssecretaris a.i.
februari 2021

Secretarius staat voor een deskundig en betrokken team. Geïnteresseerd in mij en mijn ontwikkeling. Met interessante opdrachten, een sterk netwerk en hands-on ervaring binnen het veld. Prettig persoonlijk en altijd beschikbaar voor raad en daad. Kortom, een fijne partij die me weet te boeien en binden aan dit geweldige vak.

Bestuurssecretaris Yvette
Yvette van Rijswick
Bestuurssecretaris a.i.
januari 2021

Matchen in tijden van Corona is een vak apart. Secretarius doet dat zeer professioneel. Hoewel het contact tussen mij en Secretarius huidig alleen digitaal/telefonisch verloopt, komen steeds de juiste vragen en thema’s aan bod. Daaraan is merkbaar dat Secretarius het vak van (interim) bestuurssecretaris tot in de vezels kent.
Ik ervaar een oprechte belangstelling voor hoe het nu bij mijn nieuwe opdrachtgever verloopt. De scherpe analyse van de opdracht en uitgebreide briefing daarover bij de start van de opdracht, was zeer helpend voor mij als interim-secretaris om snel in het zadel te komen. Door de tussentijdse contacten met Secretarius blijf ik ook goed bij hen in beeld voor eventuele vervolgopdrachten.

Frans de Kok
Bestuurssecretaris / strategisch adviseur a.i.
februari 2021

Bij Secretarius ervaar je warme en oprechte betrokkenheid, een goede analyse en bemiddeling, respect en aandacht voor jou als persoon, alsmede vertrouwen en ruimte bij het realiseren van jouw rol als secretaris/adviseur.