aanbevelingen

Als specialist op het gebied van werving en selectie van secretarissen heeft Secretarius tijdens haar bestaan al veel succesvolle matches gemaakt. Bekijk hier enige ervaringen die wij van enkele opdrachtgevers en kandidaten ontvingen.

Petra Krajenbrink
Voorzitter College van Bestuur
maart 2021

Secretarius heeft snel en deskundig gereageerd op een vraag van IJsselgraaf Scholengroep om mee te denken over de invulling van de vacature interim-bestuurssecretaris. Na een prettig oriënterend gesprek hebben we uit het door Secretarius geselecteerde aanbod een kandidaat kunnen benoemen die volledig voldoet aan het gewenste profiel.

Bestuurssecretaris Steffie
Steffie von Asmuth
Bestuurssecretaris a.i.
februari 2021

Secretarius staat voor een deskundig en betrokken team. Geïnteresseerd in mij en mijn ontwikkeling. Met interessante opdrachten, een sterk netwerk en hands-on ervaring binnen het veld. Prettig persoonlijk en altijd beschikbaar voor raad en daad. Kortom, een fijne partij die me weet te boeien en binden aan dit geweldige vak.

Bestuurssecretaris Yvette
Yvette van Rijswick
Bestuurssecretaris a.i.
januari 2021

Matchen in tijden van Corona is een vak apart. Secretarius doet dat zeer professioneel. Hoewel het contact tussen mij en Secretarius huidig alleen digitaal/telefonisch verloopt, komen steeds de juiste vragen en thema’s aan bod. Daaraan is merkbaar dat Secretarius het vak van (interim) bestuurssecretaris tot in de vezels kent.
Ik ervaar een oprechte belangstelling voor hoe het nu bij mijn nieuwe opdrachtgever verloopt. De scherpe analyse van de opdracht en uitgebreide briefing daarover bij de start van de opdracht, was zeer helpend voor mij als interim-secretaris om snel in het zadel te komen. Door de tussentijdse contacten met Secretarius blijf ik ook goed bij hen in beeld voor eventuele vervolgopdrachten.

Frans de Kok
Bestuurssecretaris / strategisch adviseur a.i.
februari 2021

Bij Secretarius ervaar je warme en oprechte betrokkenheid, een goede analyse en bemiddeling, respect en aandacht voor jou als persoon, alsmede vertrouwen en ruimte bij het realiseren van jouw rol als secretaris/adviseur.

Didi Abraham
Bestuurs- en directiesecretaris
februari 2021

Als bestuurs- en directiesecretaris moet ik vaak uitleggen aan recruiters wat mijn vak inhoudt. Secretarius wéét dat als geen ander. De consultants bemiddelen daardoor professioneel en concreter met opdrachtgevers. Mijn nieuwe werkgever weet wat zij van een bestuurssecretaris kunnen en mogen verwachten. En ik heb een boeiende en uitdagende werkplek. Win-win!

Willem de Vries
Directeur
januari 2021

Sectorinstituut Transport en Logistiek heeft in het najaar een beroep gedaan op Secretarius. Wij zijn op de hoogte van de professionele wijze waarop Secretarius ons als opdrachtgever begeleidt. Secretarius is volledig op de hoogte van wat van een directiesecretaris wordt verwacht. Ook recent sloot Secretarius optimaal aan bij de wensen van het Sectorinstituut. Niet alleen inhoudelijk is de dienstverlening geweldig, maar ook operationeel. Wij bevelen Secretarius van harte aan bij andere opdrachtgevers.