Aanbevelingen

"Sectorinstituut Transport en Logistiek heeft in het najaar een beroep gedaan op Secretarius. Wij zijn op de hoogte van de professionele wijze waarop Secretarius ons als opdrachtgever begeleidt. Secretarius is volledig op de hoogte van wat van een directiesecretaris wordt verwacht. Ook recent sloot Secretarius optimaal aan bij de wensen van het Sectorinstituut. Niet alleen inhoudelijk is de dienstverlening geweldig, maar ook operationeel. Wij bevelen Secretarius van harte aan bij andere opdrachtgevers."

Willem de Vries, 
directeur - Sectorinstituut Transport en Logistiek

"Als bestuurs- en directiesecretaris moet ik vaak uitleggen aan recruiters wat mijn vak inhoudt. Secretarius wéét dat als geen ander. De consultants bemiddelen daardoor professioneel en concreter met opdrachtgevers. Mijn nieuwe werkgever weet wat zij van een bestuurssecretaris kunnen en mogen verwachten. En ik heb een boeiende en uitdagende werkplek. Win-win!"

Didi Abraham,
bestuurs- en directiesecretaris

"Bij Secretarius ervaar je warme en oprechte betrokkenheid, een goede analyse en bemiddeling, respect en aandacht voor jou als persoon, alsmede vertrouwen en ruimte bij het realiseren van jouw rol als secretaris/adviseur."

Frans de Kok, 
bestuurssecretaris / strategisch adviseur a.i.

"Zeker wanneer je al geruime tijd bij een organisatie werkt is het niet niks om over te stappen naar een andere baan als secretaris. Secretarius heeft mij daarbij uitstekend en op prettige wijze begeleid door steeds kritisch met me mee te denken over de vraag of er een 'match'is ten aanzien van de inhoud van het werk, het team en de organisatiecultuur. Daardoor heb ik als kandidaat weloverwogen mijn keuze voor mijn nieuwe secretaris-functie kunnen maken."

Marianne Bongaerts,
fondssecretaris bestuursbureau Pensioenfonds Vervoer

 “Met succes en met grote tevredenheid hebben wij via Secretarius een goede tijdelijke vervanger voor onze directiesecretaris kunnen vinden. Wat erg prettig was, was dat zij zeer snel een goed begrip hadden van de kandidaat waar wij naar op zoek waren. Daarbij werken ze snel, efficiënt en hebben ze ook een erg prettige manier van communiceren en weten ze snel te schakelen. Ze hebben ons zowel in het voortraject, als ook tijdens de procedure erg goed begeleid en geadviseerd. Het traject van de werving is dus van A tot Z erg goed verlopen, mede dankzij de adequate inspanning van Secretarius.“

Eva Schieveld,
voormalig Corporate Secretary / General Counsel/Member Management Team - Van Gogh Museum, Amsterdam

“Dankzij snelle service en goed persoonlijk contact zagen wij direct twee interim secretarissen, waar we heel goede gesprekken mee hadden en die beiden geschikt waren voor de job.”

Ingrid Ernst-Wind,
Managing Director Corporate Staf – PGGM, Zeist

“Scholen aan Zee heeft de afgelopen maanden een interim secretaris ingehuurd via Secretarius, in eerste instantie ter vervanging wegens ziekte en inmiddels als tijdelijke toevoeging aan het personeelsbestand. Wij zijn over de kandidaat en het bureau zeer content.

Secretarius heeft onze organisatie snel goed kunnen inschatten en heeft ons daags na ons verzoek om een tijdelijke secretaris voorzien van diverse profielen, ondanks de wat ongunstige geografische ligging voor het aantrekken van hoopopgeleide mensen. Bij die profielen waren zeer ervaren kandidaten, maar ook een zeer competente, maar minder ervaren kandidaat – met wie we uiteindelijk in zee zijn gegaan. De advisering door Secretarius, het doortastende en snelle optreden bij het aanbieden van kandidaten en het snel doorgronden van de organisatie en de wensen van de organisatie zijn ons zeer goed bevallen, evenals het contact met Secretarius gedurende het werken van de kandidaat bij Scholen aan Zee.”

Joke Plas, 
Lid College van Bestuur - Scholen aan Zee, Den Helder.